ilar
04 خرداد 1402 - 19:20

سیدآقا حسینی، معلم جهان‌اندیش

آیین نکوداشت حجت‌الاسلام و المسلمین سیدآقا حسینی، استاد حوزه و دانشگاه با حضور شاگردان و علاقمندان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، عصر امروز آیین نکوداشت سلوک علمی، اجتماعی و فردی حجت‌الاسلام سیدآقاحسینی به همت شاگردان آن مرحوم برگزار شد. 

یکی از رزمندگان دفاع مقدس و همراهان سیدآقا حسینی در این آیین اظهار کرد: امروز صحبت از مردی است که بخش علمی شخصیت او برجسته است اما شخصیت او ابعاد گوناگون دارد، من در سال ۵۹ وارد سپاه شدم و از راهنمایی سیدآقا بسیار استفاده کردم، به راستی مشاوره‌های دلسوزانه ایشان در راستای تقویت انقلاب و نظام بود. 

سیدعلی موسوی با بیان اینکه سیدآقا هرچه را می‌گفت قبلا یه آن عمل کرده بود افزود:  در بحث نظم منحصر به فرد بود و هرگز خلف وعده نکرد در واقع روحیه انقلابی ایشان از قبل پیروزی انقلاب تا پایان عمر ثابت بود. 

وی گفت: از روزهای اول شکل‌گیری سپاه استان همدان، در شورای فرماندهی سپاه حضور داشت و در خنثی‌سازی کودتای نوژه نقش آفرینی کرد.

همرزم سیدآقا حسینی اظهار کرد: خروجی بعد تربیتی او که شاید برگرفته از ۱۰ -۱۲ ساعت مطالعه روزانه بود، خانواده ایشان است به عبارتی دیگر ایشان هدفمند زندگی کردند. 

یکی از شاگردان سیدآقا حسینی اظهار کرد: اگر جامعه‌‌ای می‌خواهد متحول شود، باید به نخبگان توجه کند. ما دیر به سیدآقا پرداختیم و حدود ۲۰ سال از وجودش محروم ماندیم. 

حسین ایزدی با بیان اینکه بزرگان شهر باید سرمایه‌های انسانی را مورد توجه قرار دهند و در واقع یک بزرگ را باید بزرگترها  به صحنه آورند افزود: وقتی بزرگترها نیامدند، کوچکترها وارد میدان شدند و اندازه رشد را کوتاه نگاه داشتند.

وی با اشاره به اینکه نام سیدآقا حسینی ابتدا کتاب را به ذهن من متبادر می‌کند تصریح کرد: او دائما در حال آموختن بود و به تازه‌های نشر علاقمند بود به طوری که
وقتی کتاب را می‌دید از خود بیخود می‌شد و همواره به کودکان و نوجوانان توصیه می‌کرد که مطالعه کنند. 

شاگرد سیدآقا حسینی با بیان اینکه سیدآقا همواره به رشد با محوریت کتاب اعتقاد داشت ادامه داد: ضلع جدی شخصیت سیدآقا این بود که جهانی اندیش بود و مسایل خرد هم در معیار جهانی تحلیل می‌کرد و سپس به روی زمین می‌آورد. 

وی با بیان اینکه بنا بر باور او هیچ چیز یک بعد ندارد خاطرنشان کرد: سیدآقا همواره افراد را دعوت می‌کرد که مسایل را ساده نبینیم و اگر با دغدغه نان و سیب زمینی به پیش سیدآقا می‌رفتیم با دغدغه بشریت خارج می‌شدیم.

شاگرد سیدآقا حسینی با بیان اینکه ایشان همواره افراد را به مطالعه تاریخ معاصر ایران و تاریخ غرب تشویق می‌کرد گفت: چرا که معتقد بود برای فهم انقلاب اسلامی و ماهیت فعل امام راحل این مطالعه ضروری است و او یک غرب شناس و صهیونیست پژوه خبره بود.

وی تاکید کرد: سیدآقا برای بچه‌ها بسیار وقت می‌گذاشت و اگر می‌دید جوانی می‌دید که نیاز دارد، برایش وقت صرف می‌کرد در واقع دغدغه او رشد انسان‌ها و به تبع آن رشد جامعه بود. 

مشاور وزیر آموزش و پرورش و از شاگردان سید آقا حسینی نیز اظهار کرد: دو بار مردم ایران قیام کردند و هر دوبار شکست خوردند اما اتفاق سوم رخ داد و در حال دگرگون کردن معادلات جهانی است و سیدآقا هم در این روند قابل درک و شناخت است.

سجاد صدیقی افزود: امرور معادله‌ای در دنیا یافت نمی‌شود که بدون حضور جمهوری اسلامی قابل حل باشد. 

وی تاکید کرد: شخصیت‌هایی چون سیدآقا در تاریخ ماندگار هستند و عصاره‌ای از اندیشه و فکر امام خمینی(ره) هستند. 

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه انقلاب اسلامی به تعبیر مقام معظم رهبری، معجزه آفرین است گفت: پس از انقلاب اسلامی جریانی از افراد چون سیدآقا حسینی به راه افتاد، شخصیت او جامع‌الاطراف بود، دوراندیش بود و آنچه او می‌فهمید من پس از ۲۰ سال می‌فهمم.

وی بیان کرد: ما در دنیای امروز اگر امام و انقلاب اسلامی را حذف کنیم، حرفی برای گفتن نداریم و سیدآقا شاگرد خلف این مسیر بود.

صدیقی با بیان اینکه او دوراندیش بود و جهانی فکر می‌کرد اظهار کرد: او شاگرد و بزرگ شده مکتبی بود که به خوبی آن را درک کرده بود و هر مساله را در یک افق بررگ تعریف و در همان نقطه حلش می‌کرد. 

محمدحسین صفار هرندی، وزیر اسبق ارشاد و فرهنگ اسلامی نیز در پیامی تصویری به این آیین گفت: سیدآقا حسینی شمع جمع بود و پرتو افکنی می‌کرد به ویژه اینکه همواره در کنار نسل جدید بود.

وی تاکید کرد: جز محبت، صفا، صمیمت، صداقت و اخلاص چیز دیگری در ذهن نسبت به او ندارم. 

پایان پیام/۸۹۰۴۰

منبع: فارس
شناسه خبر: 1238313